Zoolander 2 trailer

Det er efterhånden godt 14 år siden, at den første Zoolander film havde premiere. Filmen blev egentlig ikke noget stort kommercielt hit og indspillede kun omkring 60 millioner dollar på verdensplan.

Filmen der udover hovedrollerne Ben Stiller og Owen Wilson også blandt andre havde Will Ferrell, Jon Voight, David Duchovny, Milla Jovovich på rollelisten udover en imponerende række af cameos, blev dog et stort kulthit og har mange fans verden over.

Efterfølgeren har længe været undervejs, og nu er der endelig kommet en trailer til filmen, der er sat til at få premiere den 12. februar næste år.

Ben Stiller og Owen Wilson vender naturligvis tilbage. Det samme gør Will Ferrell. Derudover er der en lang række nye navne og cameos der vender tilbage. Den liste tæller blandt andre Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, Billy Zane, Kanye West og Justin Bieber.

Zoolander 2 er instrueret af Ben Stiller, der også  har været med til at skrive manuskriptet sammen med Justin Theroux som han også skrev Tropic Thunder sammen med.

Smid en kommentar