Youtube lancerer filmudlejning

Angiveligt forhandler youtube og dets ejere Google med en lang række filmselskaber om rettighederne til at udleje film. Indtil videre er de i forhandlinger med Warner Bros, Sony Pictures og Lionsgate. Youtube ønsker at gøre en lang række film tilgængelige online. Det vil dog ikke være alle der kommer samtidig med dvd udgaven.
 
I øjeblikket tilbyder Itunes en lignende service, og her er prisen for leje af film 3,99 dollars. Det forventes derfor også at Youtube vil følge denne pris. 
 
Der er dog den ulempe ved youtube at det ikke vil være muligt at overføre filmen til nogen bærbare enheder, Ipod, Iphone og lign. Dermed kan servicen godt få svært ved for alvor at slå igennem.
 
 
Youtube er så små begyndt at lancere og teste det nye påfund, hvornår det kommer i rigtig brug er endnu uvist. Og ligesom Itunes filmudlejning er det nok tvivlsomt hvorvidt det kommer til at virke i Danmark. Der er en masse juridiske spørgsmål omkring udgivelsesdatoer så, så vidt vides er det i første omgang kun en tjeneste der vil være tilgængelig i USA. Men i disse globaliserede dage, er det nok et spørgsmål om tid.
 
kilde: joblo.com
 
{linkr:related;keywords:youtube;limit:5;title:Relaterede artikler}
 

Smid en kommentar