X-Men instruktør skal producere Oscar 2012

Den ene af de to producere er Don Mischer, der har en imponerende historie med at producere netop denne slags shows. Udover at han var blandt producerne sidste år, har han også tidligere produceret Primetime Emmy Awards, Billboard Awards, SuperBowl, People’s Choice og meget andet.

Den anden producer er lidt mere opsigtvækkende. Det er nemlig X-men: The Last Stand og Rush Hour instruktøren Brett Ratner der skal producere sammen med Ratner. Og det er nok også det tætteste Ratner nogensinde kommer på en Oscar…..

Noget kunne tyde på, at Ratner har en ide til hvordan showet kan gøres bedre. I hvert fald udtaler Dawn Hudson, der er CEO for Oscar akademiet: “Brett har en virkelig intelligent og frisk syn på hvordan det skal laves”. Hvad det så betyder vil tiden vise.

Hvorvidt Ratner også selv har planer om at skulle instruere det store show, meler historien ikke noget om på nuværende tidspunkt.

Næste gang Ratner er aktuel, er det med filmen Tower Heist, der blandt andre har Eddie Murphy og Ben Stiller i hovedrollerne.

Tower Heist trailer

kilde: ew.com

{linkr:related;keywords:oscar 2012;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar