X-Men instruktør vil have Mystique spin-off. Med eller uden JLaw.

X-Men: Apocalypse har kun været i biograferne i et par uger men der spekuleres allerede over hvad det næste skridt bliver for den populære franchise.

Filmens instruktør, Bryan Singer, overvejer efter sigende at lave en såkaldt ‘follow-up’ film som i særlig grad vil fokusere på Mystique.

Singer udtalte for nyligt til The Empire Film Podcast at han mener at den formskiftende mutant, som igennem de seneste tre film er blevet spillet af Jennifer Lawrence, har potentiale til at kunne bære sin helt egen spin-off film.

“Jeg tror at (Mystique) er klar til at få sin egen (spin-off film), om end det er med Jennifer eller ej” sagde instruktøren. “Xavier kan se hele verden fra Cerebro men han vil hellere bare undervise og se bånd blive knyttet mellem mutanter og mennesker i hans palæ i Westchester. Så kommer Raven og forstyrrer hans verdenssyn med sit realistiske perspektiv på situationen. Det åbner for en del muligheder.”

Hvis Mystique spin-off projektet kommer i støbeskeen er det dog ikke sikkert at det bliver Jennifer Lawrence vi får at se i blå kropsmaling. Lawrences kontrakt bandt hende til tre X-Men film i alt, hvoraf den tredje var Apocalypse. Det samme gælder  James McAvoy, Michael Fassbender, og Nicholas Hoult.

Det vides endnu ikke hvorvidt nogen af disse essentielle ansigter indenfor Singers franchisebidrag vil fornye deres kontrakter og vende tilbage i deres familiære roller i kommende X-Men film.

Lawrence fortalte for nyligt Entertainment Weekly at: “Jeg vil gerne vende tilbage. Jeg elsker fansene og karakteren.” Hun tilføjer dog også: “Men så går det op for dig hvor vigtigt tre måneder i dit år er. Jeg ved ikke rigtig… Jeg burde ikke være så ærlig”

Øhm jo, for det er det der gør dig til Jennifer Lawrence! Med den udtalelse er det dog svært at sige hvorvidt JLaw vil vende tilbage i kommende X-Men film, men det lyder ikke til at hendes motivation er helt i top mere. Øv bøv!

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar