X-Men: Apocalypse instruktør vil have en kvindelig Wolverine

Træd til siden, Jackman.

Efter at Hugh Jackman har annonceret at Wolverine 3 vil blive hans sidste omgang i rollen som den ikoniske X-Men karakter, har Fox ikke overraskende været på udkig efter nogen der overtage de lange kløer og spidse frisure. Det ligger måske lige til højrebenet blot at caste en ny skuespiller til rollen, men idet Jackman er så tæt forbundet med Wolverine, kan dette også gøre det betydeligt sværere at gå i hans fodspor.

Nu ser det dog ud til at Fox overvejer en alternativ løsning; hvad med en kvindelig Wolverine? Det er i hvert fald den løsning som X-Men: Apocalypse instruktøren, Bryan Singer, foreslog overfor selskabet for nylig. Den kvindelige Wolverine er i tegneserierne en karakter ved navn Laura Kinney, som er en klon af Wolverine, der overtage hans rolle og kostume da Logan dør.

Projektet, X-Force, som ville have inkluderet Kinneys karakter, har ligget på arbejdsbordet siden 2013, men blev sat på hylden efter Deadpools enorme succes. I følge Singer, er projektet nu taget op til bearbejdning igen, så nu må tiden blot vise hvad der vil komme ud af det.

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar