The Other Woman

Filmen er instrueret af Nick Cassavettes, der i det seneste tid mest har gjort sig bemærket med tårepersere som My Sisters Keeper, John Q og nyklassikeren i genren The Notebook. I The Other Woman er tårerne og dramatikken lagt på hylden til fordel for letbenet komedie om utroskab og hævngerrige lækre kvinder i det pænere borgerskab.

Resultatet er langt fra noget mesterværk, men det er også langt fra makværk, og det er faktisk ganske underholdende, også selvom det hele (mere eller mindre) er set hundredvis af gange før, og det har nok heller ikke taget forfatteren Melissa Stack flere år at komme på historien for få færdiggjort manuskriptet.

Advokaten Carly (Cameron Diaz) tror endelig at hun har fundet prinsen på den hvide hest. Mark King (Nikolaj Coster-Waldau) er flot og tilsyneladende rig, og så kommer han med blomster og siger alle de rigtige ting. Da hun opsøger ham i det mondæne hjem i Connecticut, vågner hun dog brat op – det er nemlig ikke Mark der åbner døren med derimod hans kone Kate (Leslie Mann). Hun flygter væk, og prøver at glemme Mark, men så opsøger konen hende på kontoret og vil have alle detaljerne og begynder mere eller minde at stalke hende.

De opbygger en slags venindeforhold og beslutter sig for at følge efter Mark, og finder ud af at Mark ikke blot bedrager konen med en kæreste, han bedrager også hende med endnu en elskerinde, den unge og ganske nydelige Amber (Kate Upton). De får dog også Amber med i stalden og beslutter sig for at lære ham et og andet. Set før? Ja – mange gange, selvom antallet af kvinder måske er lidt højere end normalt.

Præmissen for filmen er enkel, men som også skrevet indledningsvis, så fungerer det langt hen ad vejen ganske fint efter hensigten. De tre kvinder hovedrollerne gør det alle hæderligt, omend det i hvert fald ikke er Diaz’ bedste rolle. Blandt birollerne finder man eksempelvis Don Johnson og rapperen/sangerinden Nicki Minaj (der vist skifter hår for hver scene) og Taylor Kinney som Kates hjælpsomme bror.

Det er en underholdende film, der fint kan underholde til en venindeaften eller med kæresten, men det er nok ikke lige en film gutterne fyrer op for til en vild filmaften, men det er der nok heller ikke nogen der forventer. Don’t judge a book by its cover, er der nogen der siger – det kan man dog roligt gøre her, for man får lige præcis hvad man forventer.

3stars

Smid en kommentar