Will Smith og hans kommende 28 film

Will Smith debuterede på skærmen 1990 i serien The Fresh Prince of Bel-Air/ Rap Fyr i L.A, der gik dog ikke længe end Hollywood fik øjnene op for rapper-turned-actor Will Smith. Og allerede imens hans indspillede Fresh Prince fik han stor succes som filmskuespiller med blandt andet Bad Boys. Herefter gik det stærkt og i de efterfølgende år gik han fra den ene blockbuster til den andre, heriblandt Independence Day, Wild Wild West og Men In Black.
Will Smith har været velsignet med en fantastisk karriere der stort set kun har budt på opture og i de senere år er det også blevet til Oscarnomineringer for hans mere seriøse roller.

Siden Seven Pounds i i 2008 har Will Smith dog holdt en pause fra skuespillet og i stedet brugt noget mere tid sammen med familien Jada Pinkett og Jaden Smith.
Det har dog ikke stoppet den nærmest daglige strøm af rygter om filmprojekter han er involveret i. Selvom intet er officielt bliver han gang på gang bekræftet til at medvirke i efterfølgere til Independence Day, I, Robot, I, am Legend, Bad Boys, Men In Black og Hancock.
Rent faktisk er Will Smith i følge imdb.com i øjeblikket sat i forbindelse med ikke mindre end 28 forskellige projekter, udover de ikke færre end 6 efterfølgere er han altså sat i forbindelse med yderligere omkring 20 projekter, nogen som skuespiller og nogen som producer.
Men hvad bliver egentlig hans næste film?
I lang tid har meget tydet på at det kunne blive en efterfølger til Roland Emmerich’s Independence Day der samtidig også til dato er hans succes rent salgsmæssigt. Nu forlyder det dog at hans næste projekt nok nærmere bliver Men In Black 3, der forlyder at skulle komme i 2012 og endda i 3D. Hvis man derimod vælger at tro hans medskuespiller fra Bad Boys filmene, kunne hans næste projekt meget vel være Bad Boys 3.
Man skal dog ikke længere tilbage end sidste uge for at finde en anden mulighed, her blev det nemlig “bekræftet” at Will Smith ville vende tilbage til I Am Legend.
Faktum må siges at være at der nok ikke er nogen udover Will Smith selv der ved hvad hans næste projekt bliver, og indtil han selv udtaler noget er alt andet nok gisninger.

{linkr:related;keywords:film artik;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar