While We’re Young blu-ray anmeldelse

Siden er det ikke blevet til de helt store succeser som instruktør, men nu er han tilbage med sin mest ambitiøse film i mange år: While We’re Young, der blandt andre har Ben Stiller og Naomi Watts på rollelisten.

Ben Stiller og Naomi Watts spiller det modne ægtepar Josh og Cornelia, der har en almindelig tenderende til kedelig dagligdag. Josh er i gang med en dokumentarfilm, som han har været i gang med i flere år, uden at komme nogen vegne, selvom finansieringen for længst er forsvundet. Ved siden af underviser han i dokumentarfilm.

Her møder han Jamie (Adam Driver, der nok mest er kendt fra hans rolle i serien Girls). En ung mand der roser hans tidligere film, og som Josh hurtigt finder interessant på grund af hans ubesværede tilgang til det liv, han lever sammen med kæresten Darby (Amanda Seyfried).

De begynder at hænge ud sammen som par, og Josh og Cornelia får nærmest deres anden ungdom, mens deres normale og jævnaldrende venner har svært ved at forstå, hvor de pludselig omgås nogen der halvt så gamle som dem. Det hele store spørgsmål er også, hvorfor synes det unge par, at det er sjovt at være sammen med nogen der er meget ældre, og kan det have noget at gøre med Cornelia’s far, der er en succesfuld producer, mens den unge Jamie er en spirende dokumentarinstruktør?

while-were-young

Det er i grove træk hvad While We’re Young handler om, men den handler også i høj grad om, hvordan det er at blive ældre, selvom sindet måske ikke helt er fulgt med. Hvor blev ungdommen egentlig af, og har man fået det ud af livet, som man håbede da man var i starten af tyverne.

Det kunne godt være blevet en skarp reflekterende film, men det bliver dog aldrig rigtig tilfældet, da resultatet ikke er helt så godt som intentionerne, det ændrer dog ikke ved at While We’re Young stadig er et fint bekendtskab, der bestemt er værd at bruge halvanden times tid på.

3stars

Smid en kommentar