Warner bros sælger Mowgli til Netflix

Der var stor opmærksomhed omkring Mowgli for år tilbage. Filmen der er Andy Serkis’ første største film som instruktør, efter at have været med på Hobitten filmene som second unit director havde et stort budget og et imponerende cast. Egentlig skulle den have haft premiere for flere år siden, men blev ramt af flere forsinkelser og udskydelser.

Imellemtiden har der været premiere på både Tarzan og The Jungle Book, der på mange måder minder om historien (mest sidstnævnte naturligvis). Warner Bros har derfor nok også haft lidt bange anelser omkring det.

Nu er det så også endt med at filmen ikke kommer på det store lærred, i hvert fald ikke som planlagt. Warner Bros har nemlig solgt filmen til Netflix for et uoplyst millionbeløb, og dermed kommer den altså til at kunne ses ganske gratis på streamingtjenesten en gang næste år.

I USA får filmen mulighed en begrænset biografpremiere, hvilket nok ikke mindst skyldes at den er lavet i 3D, og at dette ikke skal gå helt til spilde. Men i Danmark er der angiveligt igen planer om dette, og filmen kommer altså kom i hjemmebiograferne rundt om i landet.

Smid en kommentar