Walking Dead sæson 6 er en realitet

Serien blev oprindeligt skabt af Robert Kirkman, mens Frank Darabont (Den Grønne Mil), både var med til at producere og instruere. Sæson for sæson er den blevet mere og mere populær og den 12. oktober har den femte sæson af den populære serie premiere.

Der har længe gået rygter om, at femte sæson kunne blive den sidste, men sådan var det også med den tredje og den fjerde, og ligesom et ikke holdt stik dengang, så gør det det heller ikke nu.

Fans af serien kan således rolig ånde lettet op, det er nemlig blevet bekræftet, at der kommer en syvende sæson af The Walking Dead. Og da det er den absolut største succes for AMC, er det da heller ikke den helt store overraskelse, at vi kommer til at få meget mere af serien.

AMC er så glade for serien og skaberen Robert Kirkman, at de allerede har annonceret, at der kommer en serie, der kommer til at leve i samme univers som The Walking Dead, og med op mod 18 millioner seere i The Walking Dead i gennemsnit, er der naturligvis allerede store forventninger til den spin-off, som forventes at have premiere i løbet af 2015.

Smid en kommentar