The Walking Dead sæson 5 sætter rekord

Forleden havde første afsnit i den femte sæson nemlig premiere, og det var der en pæn del af de amerikanske tv-seere, der havde opfattet. Premiereafsnittet blev nemlig set af ikke færre end 17,3 millioner seere, hvilket er rekord for serien.

Det var 7% flere end der tunede ind og så premiereafsnittet af sæson 4, der ellers havde rekorden for flest seere indtil nu. Og det var ikke kun på TV, at serien hittede, der blev nemlig også tweetet om serien i en ekstrem grad. Mere end 1,32 millioner tweets kom der om afsnittet i går aftes.

Som om det ikke var nok rekorder, så satte Talking Dead, som er et talkshow med skuespillerne, der kommer lige efter afsnittet, også rekord. Der var godt nok ikke 17 millioner, der så med. Der var 4,5 millioner der valgte at følge med, hvilket er en stigning på omkring 30%i forhold til sidste år.

Det var altså et tydeligt bevis på at serien ikke er dø, på trods af titlen, og der er nok ikke nogen tvivl om, at AMC ikke fortryder, at de allerede har godkendt en sjette sæson af zombie serien.

Smid en kommentar