Walk This Way lanceres på VOD

Fra 22. april vil Walk This Way officielt blive lanceret på en række video-on-demand-platforme. Som en del af dette helt nye projekt vil filmene blive tilbudt via iTunes, Google, Sony og Amazon på tværs af Europa, og fem af dem er samlet under overskriften ‘Mænd på kanten’

I denne samling finder man fem europæiske spændingsfilm og krimifilm med stjernebestrøede rollebesætninger. I filmene kommer hovedkaraktererne på dybt vand og kastes ud i situationer, hvor de må se sig tvunget til at balancere på en knivsæg. Filmene finder sted i en lang række steder over hele verden fra Paris til Berlin.

Blandt de film der vil kunne ses finder man eksempelvis Armed Hands af Pierre Jolivet, Vengeance af Edgar Marie og The Tourist der er lavet af den den tyske instruktør Stefan Westerwelle.

Walk this Way har til formål at skabe fokus på udgivelsen af flere end 30 film, og altså heriblandt de før omtalte. Det er film der typisk ikke får den omtale de fortjener, og dermed ikke bliver set af så mange, som de burde.

Det skal Walk this Way hjælpe med, og EU Kommission har støttet projektet, og det bliver spændende at følge tjenestens udvikling i den kommende tid, hvor streaming får større og større indflydelse.

Du kan købe filmene her:

ARMED HANDS – DK
Video on Demand: http://bit.ly/1DWDejo

VENGEANCE – DK
Video on Demand: http://apple.co/1CkbCyy

LOSE YOUR HEAD – DK
Video on Demand:  http://apple.co/1DLXHHs

Du kan læse meget mere her

Smid en kommentar