Vind Sons of Anarchy sæson 1-7

 

Kurt Sutters mesterlige serie er steget i popularitet og har fået flere og flere fans for hver sæson, og da serien nåede sit absolut højeste var det slut. Den barske serier om dem amerikanske motorcykelbande Redwood Original, eller Sons of Anarchy, eller Sons of Anarchy California Redwoord Original SAMCRO er et mesterværk.

Den er dybt urealistisk og den lille ny Charming må være murder capital of the world, hvor alt fra irske våbenhandlere, den kinesiske mafia, sorte gangstere, nazister, mexicanske bander, narkohandlere og Samcro kæmper om territoriet i den lille fiktive by.

Vi følger banden og dens medlemmer (lad vær med at blive glade for nogen af dem, der er ikke mange der overlever hele serien igennem). I samarbejde med 20th Century Fox udlodder vi en fantastisk præmie i form af sæson 1-7 på dvd i en lækker box.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrence er at svare på følgende spørgsmål inden 10.marts kl 15.

Hvem spiller hovedrollen som Jax Teller?

Dit svar sender du til filmnytdk@gmail.com og skriv SOA i emnefeltet. Husk at skrive navn og adresse, så vi kan sende boxen hvis du vinder. Står der ikke adresse i mailen, trækker vi en ny vinder.

Tusind gange tillykke til Maria (København) – der er en boks på vej.

2 comments

Smid en kommentar