Vind billetter til The Counselor

Tilsæt så et intet mindre end helt eminent cast bestående af blandt andre Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem, Penélope Cruz, Cameron Diaz, så skulle succesen med The Counselor vel mere eller mindre være hjemme.

Filmen handler om en yderst succesfuld forsvarsadvokat (Fassbender), der på grund af sit overforbrug og grådighed begynder at smugle narko og svimlende millionbeløb. Det kommer naturligvis ikke til at gå helt som han have håbet.

I samarbejde med 20th Century Fox har vi fornøjelsen af at udlodde 4×2 billetter til filmen, der har premiere den 14. november.

Det eneste det kræver for at være med i konkurrencen, er at du kan svare på følgende spørgsmål.

Ridley Scott instruerede for mere end 20 år siden en film, hvor Brad Pitt havde en mindre rolle, der samtidig var hans første rolle i en større produktion. Hvilken film er der tale om?

A: Thelma & Louise

B: Black Rain

C: Blade Runner

Dit svar sender du til konkurrence@film-nyt.dk og skriv “Counselor” i emnefeltet. Vi skal have dit svar senest torsdag den 14. november, hvor vi trækker 4 vindere. Husk at skrive dit navn og adresse i mailen, så vi kan sende billetterne hvis du vinder. Hvis der ikke står en adresse, trækker vi en ny vinder.

Tillykke til Rebecca (Brønshøj), Jens (København), Martin (Kolding) og Sara (Juelsminde) – der er billetter på vej.

[youtube id=”jxp1g1zCgw” width=”600″ height=”350″]

Smid en kommentar