Vind billetter til Hr. Peabody & Sherman

 

Filmen har allerede høstet fremragende anmeldelser i USA, hvor har premiere samtidig med her i landet. Filmen får især ros for at være rigtig god til både voksne og børn, så der er god grund til at glæde sig til Hr. Peabody og hans adopterede hund Sherman.

Det er som sagt Rob Minkoff der har instrueret filmen, og udover at have stået bag film som Stuart Little 1+2 og The Forbidden Kingdom er han især kendt for at have været med til at instruere en af Disney’s mest elskede film fra 1994.

Hvilken?

Hvis du kan svare på det, deltager du i lodtrækningen om 4 billetter til filmen, så er der til hele familien (eller i hvert fald til fire af jer). Der er i alt 4×4 billetter på højkant.

Dit svar sender du til konkurrence@film-nyt.dk og skriver Peabody i emnefeltet. Husk desuden at skrive dit navn og adresse, så vi kan sende billetterne til dig, hvis du vinder. Hvis vi trækker en mail uden navn og adresse, bliver den kasseret, og vi trækker en ny vinder.

Vi trækker fire heldige vindere den 8. marts.

Efter forsinkelse på grund af serverproblemer er vi nu klar med vinderne. Der er billetter på vej til Martin (Brønshøj), Sarah (Løgumkloster), Dorthe (aalborg), Rosa (hillerød) og Mette (Bogense).

[youtube id=”PrHZaFTtld4″ width=”600″ height=”350″]

Smid en kommentar