Vind 2×2 måneders HBO Nordic

HBO er hjemmet for originale kvalitetsserier, og har været det i årtier efterhånden. Nu kan du vinde 2×2 måneder gratis adgang til tjenesten, som du kan dele med en ven eller en veninde, eller hvem du vil.

Selvom der er kommet flere konkurrerende tjenester til, er der ikke nogen der kan nærme sig HBO, når det kommer til originale serier, hvor HBO stadig er den ubestridte konge af streamingtjenester.

HBO stod eksempelvis  bag serier som The Sopranos, der var med til at starte bølgen af serier af ekstremt høj kvalitet. Det var også her The Wire, Entourage, Sex and the City og mange andre storhittende serier startede.

I nyere tid er HBO især blevet elsket for Game of Thrones, True Detective (i hvert fald den første sæson), og mange andre. Der går ikke mange uger, hvor der ikke er premiere på en ny serie, og man løber aldrig tør med et HBO abonnement. Du kan gå ombord i eksempelvis Ray Donovan, Masters of Sex, Show me a Hero, Girls, Silicon Valley, True Blood osv.

Nyeste skud på stammen af populære serier er Fear the Walking Dead, der er en spin-off af serien af næsten samme navn. Den kører på højtryk i øjeblikket, og det første afsnit slog alle rekorder. The Walking Dead startede i 2010 og har kørt i fem sæsoner indtil videre, og den sjette har premiere om en lille måneds tid.

På vores Facebook side kan du lige nu vinde 2×2 måneders HBO Nordic adgang, som du kan dele med den du vil.

Dette indlæg er sponseret

Smid en kommentar