Uwe Boll vil sagsøge Berlin Film Festival

Sidste år udsendte han traileren til filmen Auschwitz, der af mange blev betegnet som modbydelig, forkastelig og ækel. Ikke desto mindre holder Boll fast i at filmen er et mesterværk, og en vigtig historisk film som alle bør se.

Han ville tilmelde filmen til Berlin Film Festival, men nægtede at betale det gebyr på godt 1000 kr, som det koster at tilmelde sin film i ekspeditionsgebyr. Dette betød, at filmen ikke kan komme i betragtning til at blive vist på festivallen eller vinde en pris.

Dette er Uwe Boll dog langt fra tilfreds med, og han har nu planer om at sagsøge film festivallen. Uwe Boll mener, at der er mange film (eksempelvis fra Hollywood), der slipper for at betale gebyret for at komme med, og derfor vil han ikke finde sig i at blive udelukket af den grund.

Desuden er han ude med alvorlige påstande mod chefen for film festivallen Dieter Kosslick: “Han har modarbejdet mig de sidste 25 år, både som chef for filmfestivallen og inden det, da han var leder af filminstituttet. Jeg mener ikke at festivallen behandler filmene fair. Kosslick har aftaler med de store filmselskaber og inviterer hans gamle venner. Der er ikke nogen fair konkurrence” udtaler Boll.

Kosslick har endnu ikke kommenteret på beskyldningerne, men mon ikke han vil afvise dem blank, ligesom det altså var tilfældet med Boll’s film.

Traileren til Auschwitz kan ses her

kilde: thr.com

{linkr:related;keywords:uwe boll;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar