Unbreakable sequel

Tallene i parentes er filmenes karakter: The Sixth Sense(8,2), Unbreakable(7,2), Signs(6,9), The Village(6,6), Lady in The Water(5,9) og endelig The Happening(5,4). Som det kan ses på tallene er populariteten på hans filmen voldsomt faldende, og der skal ikke mange flere fejlskud til før han ryger under 5 i score på verdens største film database.
Måske er det derfor han ikke længere afviser at lave en efterfølger, til hvad der trods alt var en af hans mest populære film og eftersom at en efterfølger til The Sixth Sense ikke virker som en god idé er Unbreakable fra 2000 nu sat i spil. Til MTV har han for nylig udtalt “I tell you I get asked about it all the time, so it’s not [an idea] I ever forget,”.

{loadposition euroadd1}

Samuel L. Jackson er angiveligt villig til at vende tilbage til rollen som Elijah Price, og har selv udtalt til MTV at Unbreakable egentlig skulle have været en trilogi , men blev stoppet pga svigtende publikum og dårlige anmeldelser, han udtaler ydligere “He was a victim of what Quentin [Tarrantino] was a victim of. ‘Jackie Brown’ is a great movie, but it’s not ‘Pulp Fiction 2.’ ‘Unbreakable’ is a great movie, but it’s not ‘I see f**king dead people.’”. Bedre kan det vist ikke siges.

Det er første gang Shyamalan ikke afviser at lave en efterfølger, og i rygternes verden betyder det stort set at den er på vej. Vi følger i hvert fald udviklingen tæt.   

kilde: MTVnews

Smid en kommentar