Twin Peaks vender tilbage i 2016

For i 2016 vender en af historien bedste og mest skelsættende tv-serier tilbage. I 2016 er David Lynch nemlig igen klar til at tage os med en tur til Twin Peaks – byen han gjorde verdensberømt og berygtet tilbage i 1990, da han lavede tv-serien over dem alle (i hvert fald på det tidspunkt).

Mange kunne nok allerede nu frygte, at det blev var en smart måde for et selskab at spinne guld på David Lynch’s serie, og den ikke kommer til at have noget at gøre med originalen. Det ville David Lynch naturligvis aldrig tillade, og det bliver da heller ikke tilfældet.

Det er nemlig David Lynch selv, der står bag. Fortsættelsen (som det bliver), kommer til at være 9 afsnit, og David Lynch har tænkt sig at instruere alle 9 afsnit selv. Så hvis man var fan af den første (og hvem er ikke det?), så er der altså god grund til at glæde sig til 2016.

Det var seriens skabere David Lynch og Mark Frost, der annoncerede nyheden, som nok skal komme til at give genlyd. På Twitter skrev de begge:  Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee og lagde denne video op. I den kan man også se, at der bliver lagt op til, at den kommer til at foregå 25 år efter hændelserne fra originalen.

Der er stadig langt mere uvist end sikkert omkring serien. Eksempelvis vides det ikke hvem der skal medvirke, og hvornår i 2016 den får premiere, men vi er nok allerede mange, der er spændte.

Smid en kommentar