Transformers 5 kommer i 2016

Således ligger det allerede nu mere eller mindre fast, at efterfølgeren til Age of Extinction kommer til at få premiere i 2016. Det er dog langt fra den eneste film, som Paramount Pictures har fastsat til det år. Der kommer nemlig også en ny Star Trek og endnu en Paranormal Activity.

Transformers: Age of Extinction der som skrevet den fjerde film i franchisen er ligesom de tre foregående instrueret af Michael Bay. Blandt ansigterne foran kameraet er der dog sket en hele del ændringer, mest opsigtsvækkende er naturligvis at den mandlige hovedrolle er skiftet, så det nu er Mark Wahlbherg og ikke Shia LaBeouf, som tidligere havde tjansen.

De første tre film har indspillet flere milliarder dollars, så der er naturligvis store forventninger til den kommende film, der rammer biograferne i slutningen af juni i USA. Herhjemme må vi vente til den 7. juli med at se filmen.

Præcist hvornår den femte Tranformers film får premiere vides endnu ikke, men hvis den skal fortsætte tendensen fra de første, bliver det i sommermånederne.

Smid en kommentar