Transformers 4 er starten på en ny trilogi

 

Den mandelige hovedrolle bliver i den kommende fjerde film spillet af Mark Wahlberg, og det er ikke kun blandt skuespillerne, at der er sket store ændringer med de medvirkende. Der er også en lang række nye robotter/transformers med, og ikke bare de samme som tidligere. Dog er der også en del gengangere.

Og det er der en helt naturlig grund til. Michael Bay har nemlig afsløret, at den fjerde film bedst kan betegnes som starten på en ny trilogi, med nye historier, nye medvirkende og generelt en masse nyt.

Hvis man var fan af de tre første, er der dog nok ikke den store tvivl om, at den fjerde film også vil være fantastisk, og dermed er det altså godt nyt at der umiddelbart er yderligere to film på vej. Michael Bay udtaler, at han ikke ved om det bliver han der skal instruere de næste også, men at det ikke er udelukket.

De første tre film har indspillet mere end 2,6 milliarder dollars alene i biograferne, så Paramount Pictures er uden tvivl begejstret til udsigten af endnu flere gigant blockbusters.

 

Smid en kommentar