Transformers 4 brager til tops – sætter kinesisk rekord

Præcis som det har været tilfældet med de foregående film, så er publikum komplet ligeglade med anmeldelserne og er strømmet til billetlugen for at sikre sig en billet til 3D braget.

I USA kan filmen allerede kalde sig en blockbuster, da den lige præcis har rundet 100 millioner dollars i de amerikanske biografer. De er en anelse mere end den sidste film Dark of the Moon, men ikke helt så meget som Revenge of the Fallen, der indspillede tæt på 109 millioner i den første weekend.

I alt har filmen på globalt plan omsat for intet mindre end 300 millioner, på trods af at den stadig mangler at få premiere i rigtig mange lande, ikke mindst i en del europæiske – heriblandt Danmark naturligvis.

Et af de steder hvor filmen har fået premiere er i Kina. Her omsatte filmen for 90 millioner dollars, hvilket ikke bare er et flot resultat, det er den største omsætning nogensinde i verdens mest folkerige land, og et bevis på at Kina for alvor begynder at få en kæmpe betydning for film på internationalt plan.

Smid en kommentar