TRAILER: Yoga Hosers (Lily-Rose Depp, Johnny Depp)

I den nye Kevin Smith horrorkomedie, Yoga Hosers, spiller Johnny Depp for første gang overfor datteren, Lily-Rose Depp, i hendes debutrolle.

I Yoga Hosers møder vi to 15-årige piger som bor i Manitoba, Canada, og elsker yoga. De arbejder begge i en kiosk som ‘clerks’ men en dag må de samarbejde med den legendariske dusørjæger, Guy Lapointe (Johnny Depp), for at bekæmpe små nazistiske monstre lavet af bratwurst, såkaldte ‘Bratzis’.

Hvis man troede at Kevin Smith var langt ude med filmen, Tusk, hvori en mand opereres til en hvalros, så kan man godt forberede sig på de små nazistiske pølsemænd som kommer til at indtage denne far-og-datter-Depp film.

Traileren er mildest talt latterlig, men på en måde som kun Kevin Smith kan formå at gøre noget latterligt.

Blandt de medvirkende findes også Smiths egen datter, Harley Quinn Smith, og  Justin Long, Haley Joel Osment, Kevin Smith selv og Johnny Depps eks-kone, Vanessa Paradis. Det er jo nærmest bare én stor familiefest!

Yoga Hosers har endnu ikke fået dansk premieredato.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar