TRAILER: Peters Drage (Pete’s Dragon) Disney film

Det vrimler frem med spillefilmsversioner af Disneys klassiske tegnefilm for tiden, og nu er der kommet trailer til endnu en kommende ‘live-action remake’; Peters Drage.

Peters Drage (Pete’s Dragon) er en fantasy adventure film instrueret af David Lowery og baseret på historien af S.S. Field og Seton I. Miller. Det er også en genindspilning af filmen fra 1977 af samme titel.

I årevis har træskærer, Mr. Chameleon (Robert Redford) fortalt de lokale børn historier om en eventyrlig drage som bor langt inde i de nordvestlige skove. Hans datter, Grace (Bryce Dallas Howard), har altid betragtet historierne som værende ren fantasi, indtil den dag hvor hun møder drengen Pete (Oakes Fegley). Pete er en 10-årig forældreløs som påstår at han har tilbragt de sidste seks år i skoven med en grøn drage ved navn Elliot. Drengens beskrivelse af Elliott lyder mistænksomt meget som den drage Graces far altid har talt om. Med hjælp fra den 11-årige pige, Natalie (Oona Laurence), tager Grace ud for at finde ud af hvor Pete er kommet fra og hvorvidt der er nogen sandhed til hendes fars historier.

Peters Drage har endnu ikke fået dansk premieredato.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar