TRAILER: Incarnate (horror)

Aaron Eckhart og Carice van Houten (Game of Thrones) medvirker i ny gyser fra folkene bag Paranormal Activity, The Purge og Insidious.

I Incarnate forsøger en eksorcist (Aaron Eckhart) at fordrive en dæmon fra en 11-årig dreng (David Mazouz) med teknologi fremfor religion. Gennem en specialdesignet maskine kan han nemlig rejse ind i sindet på besatte personer og derved uddrive de dæmoner som har bosat sig derinde.

Det lyder umiddelbart som om at The Cell og Insidious har fået et hjertebarn, og at dømme ud fra traileren er Incarnate tilsyneladende også ret inspireret af disse to film (samt Eksorcisten, naturligvis).

I traileren ser vi en 11-årig dreng bogstavelig talt få en dæmon i hovedet, som hans mor forklarer at “selv den bedste excorcist” ikke kan uddrive. Pyha! Det er så nu hvor Aaron Eckhart træder til med noget hidtil uset indenfor eksorcisme-film, nemlig teknologi.

Incarnate er instrueret af Brad Peyton (San Andreas) og har endnu ikke fået dansk premieredato.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar