Top 10 over Bruce Willis film

 
Hjemmesiden rottentomatoes har lavet en top 10 over hans bedste film, i hvert fald hvis man ser på hvordan de er blevet modtaget i pressen, og så kan man jo være enig eller lade være.
 
 
På verdensplan har film med Bruce Willis i hovedrollen indspillet lidt over 6 milliarder dollars, med Den Sjette Sans som absolutte topscorer med en omsætning på hele 672 millioner dollars. Det betyder dog langt fra at det er hans bedste film.
 
Lad det være sagt med samme, Surrogates er ikke i nærheden af listen. Filmen har i skrivende stund modtaget 36% positive anmeldelser, hvilket er langt fra førstepladsen der har 94% positive. Det vender vi naturligvis tilbage til når vi når så langt.
 
På tiendepladsen finder man Luc Bessons lille mesterværk Det Femte Element fra 1997. Bruce Willis spiller i filmen blandt andre overfor Milla Jovovich, Gary Oldman og Chris Tucker.
 
 
Ind sommer nummer ni er animationsfilmen Over Hækken. Nummer otte indtages af den relativ ukendte In Country fra 1989, mens nummer syv er Sin City. Live Free or Die Hard indtager sjetteplads. Femtepladsen indtages af 12 Monkeys, mens nummer fire går til den største succes Den Sjette Sans. Nummer tre på listen over det bedst anmeldte Bruce Willis film er Nobody’s Fool med Paul Newman i hovedrollen.
 
 
Som altid med denne slags lister er det de øverste pladser der er mest spændende.
 
 
De to øverste pladser er egentlig en delt førsteplads, hvor begge film ud af 50 anmeldelser har modtaget 94% positive tilbagemeldinger fra de amerikanske kritikere.
 
Ikke overraskende er der tale om de to absolutte sværvægtere Pulp Fiction og Die Hard.
 
Det er dog Yippee-ki-yay klassikeren Die Hard der i sidste ende, løber med titlen som den bedste Bruce Willis film of all time. Og når alt kommer til alt, så er det vel svært at være uenig i det.
 
 

Die Hard Trailer

 
 

Køb Die Hard Quadrilogy og gense Bruce Willis som den fantastiske John McClane

kilde: rottentomatoes.com

{linkr:related;keywords:bruce willis;exclude:946;limit:5;title:Relaterede artikler}