This Means War

Historien
De to venner FDR (Hardy) og Tuck (Pine) er hårdkogte CIA-agenter, som bruger al deres tid på og uden for jobbet sammen. De er nærmest uadskillelige indtil de en dag på tilfældig vis falder for den samme pige Lauren (Witherspoon), Tuck møder hende gennem en dating-hjemmeside og FDR i en videoudlejningsbutik.

Da de finder ud af, at de begge er vild med den samme kvinde beslutter de sig for at opstille nogle simple spilleregler og lade “den bedste mand vinde”. De aftalte spilleregler viser sig dog hurtigt at være svære for de to makkere at overholde, og de bruger nu hver især deres spiontræning og CIAs højteknologiske overvågningsudstyr og andet habengut på bedste vis i for at gøre dating-livet så svært som muligt for hinanden i kampen om Laurens hjerte.

Den udkårne kvinde, Lauren, der er uvidende om de to bejleres tætte venskab, arbejder for en førende forbrugerorganisation, og er derfor vant til at anmelde og vurdere produkter overfor hinanden, men i dette tilfælde har hun store udfordringer med at vælge, om det er Tuck eller FDR hun foretrækker. Hun er med andre ord ikke så skarp, når det kommer til mænd, men her får hun hjælp fra hendes lidt spøjse bedste veninde Trish (Chelsea Handler), der kommer med alskens mere eller mindre gode råd om, hvad hun synes Lauren skal gøre.

Dommen
This Means War er på ingen måder nogen fremragende film. Den fungerer ikke rigtigt, når Hardy og Pine på den ene side er hårdkogte CIA-agenter, der arbejder på en alvorlig mission, samtidig med at de bruger det meste af døgnets 24 timer på at jagte eller overvåge Witherspoon. Det kan man selvfølgelig se bort fra, nu da det er en komedie – men det er altså lidt svært, når filmen samtidig heller ikke er særlig sjov.

This Means War er ikke kedelig, og den er også i passager af filmen underholdende , men man falder på intet tidspunkt ned af stolen af grin.

Synes godt om film-nyt på Facebook – så er du flink

Smid en kommentar