The Nice Guys trailer

Vi befinder os i 1970ernes Los Angeles. Den usuccesfulde privatdetektiv, Holland March (Ryan Gosling), og hans makker, Jackson Healy (Russell Crowe), må samarbejde i en sag om en forsvunden pige ved navn Amelia (Margaret Qualley). Den umage detektiv duo afslører tilfældigvis en storslået konspiration gennem deres efterforskning, hvilket fører dem ud i alle mulige problemer.

Filmen er instrueret af Shane Black (Iron Man 3) og har blandt andet Matt Bomer og Kim Bassinger på rollelisten.

I den nyeste trailer ses et komisk og akavet møde mellem March og Healy på et offentligt toilet. Der lægges op til masser af 70er charme med funky musik, vilde farver og Goslings episke moustache. Det ser ud til at særligt Gosling leverer filmens humor med flere scener hvori han skriger, græder eller fumler sig gennem diverse situationer, men forhåbenligt kan Crowe bidrage til filmens komik, selvom det ikke er kendt for at være hans stærke side.

Traileren afgiver nogle alvorlige Inherent Vice vibrationer med 70er miljøet og comic-relief vold, men med en del mere af Blacks let-påtagede humor og action, som står i kontrast til Paul Thomas Andersons hvilende kameraføring.

The Nice Guys har premiere d. 9. juni 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar