The Mummy reboot lover guder, monstre og Tom Cruise

For et par dage siden løb der rygter af stablen om at Russell Crowe skal spille overfor Tom Cruise i den kommende The Mummy genindspilning.

Castingen af Crowe er endnu ikke blevet bekræftet, men Universal Studios har offentliggjort plottet til den kommende adventure film. Det er instruktøren, Alex Kurtzmans, debutfilm og planen er at den skal blive starten på en franchise med kendte gyserfilmsmonstre.

Universal sendte for nylig en beskrivelse af filmen ud til pressen, hvori selskabet lovede: “en ny æra af guder og monstre”, hvilket er en reference til James Whale – instruktøren af filmklassikerne Frankenstein og Den Usynlige Mand (The Invisible Man).

“Tom Cruise har hovedrollen i en spektakulær, splinterny filmatisering af en legende som har fascineret kulturer i hele verden siden starten på civilisationen: mumien” lokker pressemedelelsen.

Historien omhandler en oldtidsdronning, spillet af Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service og Star Trek: Beyond) som gik en tragisk skæbne i møde. Nu genopstår hun fra sin grav århundreder efter sin død, og med sig, bringer hun en ondskabsfuld hævntørst.

sofia-boutella-kingsman
Sofia Boutella i Kingsman: The Secret Service

Universal har allerede nu lagt planer for en genindspilning af Den Usynlige Mand (med Johnny Depp i hovedrollen) indenfor samme franchise. The Wolf Man og Bride of Frankenstein er også titler som vil blive ‘rebootet’ i forbindelse med projektet.

Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Johnson (New Girl) og Courtney B. Vance (The People v. O.J. Simpson) er alle navne som er blevet bekræftet på rollelisten til The Mummy.

The Mummy får dansk premiere d. 8. juni 2017.

Du kan se traileren til The Mummy fra 1999 her:

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar