The Last Ship sæson 1 blu-ray anmeldelse

Hank Steinberg og Steven Kane har skabt serien The Last Ship, og mens der måske ikke er mange der nikker genkendende til deres navne, så har den fået et stort blåstemple. Det er nemlig Michael Bay der har produceret den.

At sige man altid ved hvad man får, når Michael Bay har været inde over, ville nok været lidt af en overdrivelse, alligevel har man nok en eller anden forventning, og den holder da også stik i The Last Ship, der lige nu kører på slutningen af anden sæson i USA, og hvor første sæson altså lige er udkommet på blu-ray her i landet.

I helt grove træk handler The Last Ship om krigsskibet USS Nathan James, der er på hemmelig mission omkring Nordpolen, hvor de har været uden for radiokontakt i flere måneder. Mission var test våben – troede de. Det viser sig nemlig, at der var langt mere på spil. Med ombord er der nemlig også et par virologer, der forsker i en sjældent virus.

Mens skibet har været uden for radiokontakt er hele verden blevet ramt et epidemi, der truer med at udrydde verdens befolkning, men ombord på USS Nathan er redningen måske, i form af lægen Rachel Scott, der har været på en hemmelig mission at finde en kur.

Første sæson udspiller sig i kølvandet på, at besætningen finder ud af verden pludselig er en helt anden, end da de tog af sted, og hvordan verden er forandret, og regeringer er brudt sammen mens andre har taget over. Det er ikke stor kunst, og det er ikke voldsomt opfindsomt, men det er heller ikke helt uden kvaliteter. For det er ganske underholdende, og med Michael Bay om bord, er der naturligvis også plads til masser af skudvekslinger, eksplosioner og bad guys der kommer slemt til skade, når de står overfor amerikanske soldater – klassisk Bay også selvom han kun er producer.

4stars

Smid en kommentar