The Heat – Bare dårlig

Sarah Ashburn er en arrogant, snobbet og overambitiøs FBI agent, der langt fra er populær hos hendes medarbejder, og da en bedre stilling inden for FBI ser ud til at blive fri, er hun mere end opsat på, at gøre krav på den. Desværre er der lige en sidste opgave, før den nye stilling kan blive hendes. Ashburn bliver sendt  til Boston, for at opspore og afsløre identiteten på en berygtet narkokonge, Mr Larkin.
Ashburn møder her ved et tilfælde den rapkæftede politibetjent Shannon Mullins, der mildes talt skider på reglerne, da hun har anholdt narkogadesælgeren Rojas, der skulle have forbindelse til netværket med Mr Larkin. Da de begge to er interesseret i sagen, og trods Ashburns anstrengelser for at komme uden om Mullins,  bliver de to tvunget til at arbejde sammen, da Mullins kender byen, og dens kriminelle bedre end nogen anden. Ashburns snobbede attitude og måde, at arbejde på bliver sat på prøve, da Mullins langt fra arbejder ud fra bogen, og gør tingene på sin måde, men de er nødt til at ligge deres uoverensstemmelser bag sig hvis de skal løse sagen.

Jeg var ikke videre imponeret da jeg første gang så traileren til denne film, og jeg må desværre sige mine værste forventninger blev indfriet. Filmen er uintelligent, på ingen måde sjov, og jeg har aldrig været så tæt på at forlade biografen.

En komedie uden humor, med et dårligt script, og med dialoger der består af halvtreds procent bandeord, fra en overvægtig politibetjent, der gennem hele filmen råber og taler så grimt at det på ingen måde er sjovt. I stedet for at grine, får man hovedpine og begynder at få ondt af sig selv som filmen skrider frem. Det er hvad man kan forvente, hvis man skulle få lyst til, at se denne komplet ligegyldige film.

I stedet for at være sjov, handler The Heat mere om hvordan Bullock lærer, ikke at følge ordre fra hvad hun tidligere har lært hos FBI, og hvor mange mennesker McCarthy kan nå at svine til på 117 minutter. I de første 20 minutter af filmen lykkes det for parret at udrette en smule politiarbejde, hvor efter de resten af filmen tosser rundt, og skaber sig på hver deres pinlige måde. Hvordan disse karakterer i filmen nogen sinde er blevet politibetjente er mig gåde, og de er på ingen måde troværdige. Sandra Bullock der på magisk vis finder narko alle steder, mens hendes politihund ser udueligt til. MacCarthy der sviner alle til hun møder, og på det groveste får lov til at fornærme hendes chef,  hvor han har lagt hans lille bitte testikler, mens hele politikorpset ser til uden at synes det er underligt, er så langt fra virkeligheden at det på ingen måde er sjovt, og slet ikke fungerer for filmen.

Der er få humoristiske momenter i filmen, men de kommer hverken fra McCarthy eller Bullock.
Det er muligt jeg er det forkerte publikum, jeg skal ikke kunne sige det.

1star

Smid en kommentar