The Girl On The Train trailer

Der er endelig kommet trailer til den længeventede filmatisering af Paul Hawkins bestseller The Girl On The Train (Kvinden i Toget) og den kunne godt ligne en ny Gone Girl thriller.

Det hele starter da en kvinde forsvinder. I The Girl On The Train rejser protagonisten Rachel (Emily Blunt) til New York og bliver under togturen en af de sidste vidner til at se en efterlyst kvinde i live. Problemet er bare at Rachel er en alkoholiker med blackouts og at hun kender den forsvundne kvinde. Historien tager en række uventede drejninger og politiet må rette deres søgelys i flere forskellige retninger. For hvad er der sket med kvinden og hvem er skyld i det?

Traileren sætter stemningen med en isnende version af Kanye Wests Heartless og der lægges op til masser af drama, vold og uventede drejninger. Filmen spiller op ad samme mur som David Finchers enormt succesfulde Gone Girl, som også var baseret på en bestseller roman omhandlende en forsvunden kvinde. Som i Finchers film, er The Girl On The Train delvist fortalt fra protagonistens eget synspunkt.

Sammen med Emily Blunt, medvirker også Laura Prepon, Justin Theroux og Lisa Kudrow.

Filmen får dansk premiere d. 27. oktober 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

1 comment

Smid en kommentar