The Accountant trailer viser Ben Affleck som en autistisk fritidskriminel

Det har været noget af et år for “stakkels Ben Affleck” siden hans debut som Batman i Zack Snyders anmeldersvinede DC Comics film Batman v. Superman. Nu ser det dog ud til at den amerikanske skuespiller kan råde bod på sin lunkne helte-præstation, med en alvorlig rolle i Gavin O’Connors nye action thriller, The Accountant.

I The Accountant spiller Affleck den autistiske, Chris Wolf, hvis stille liv som revisor ikke helt er hvad det ligner på overfladen. I sin fritid er Wolf nemlig freelance penge-hvidvasker og lejemorder for nogle af de farligste kriminelle organisationer i verden.

Med Radioheads stemningsfyldte nummer “Everything In Its Right Place” bygger filmens trailer en urolig og spændingsfyldt stemning op, mens vi ser Ben Affleck skiftevis lave rolige revisorting (han steger nogle rimelig perfekte æg, sidder på et kontor, skriver på vinduer) og fritids-kriminalitet. Hvem siger at revisorlivet ikke er en fest?

Blandt de medvirkende i filmen er Anna Kendrick, Jon Bernthal og J.K. Simmons.

The Accountant har premiere d. 3. november.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar