The 5th wave trailer

Lige siden Twilight blev enormt populær, har Hollywood lavet mange film baseret på bøger rettet mod teenagere. Udover de blodsugende vampyrer har vi set teenage-sci-fi-drama i blandt andet The hunger games, Divergent og Maze runner-serierne. 

Nu er tiden kommet til The 5th wave, der er endnu en filmatisering af en bog rettet mod det unge friske publikum, der åbenbart bare elsker dystopiske fremtidsuniverser.

The 5th wave handler om en ung piges overlevesleskamp, efter jorden er blevet angrebet af rumvæsner som kaldes ‘the others’, der i 5 angrebsbølger har udslettet det meste af menneskeheden. Mere skal jeg ikke skrive, for traileren gør det meget bedre, se den nederste i artiklen.

Filmen udkommer i februar 2016 og har en række velkendte ansigter med. Bedst kendt hos det ældre publikum er nok Liev Schreiber, som vi har set i mange store film, som f.eks. Salt (2010) og X-men Origins: Wolverine (2009). Derudover har den unge Kick-Ass-stjerne Chloë Grace Moretz hovedrollen som Cassie Sullivan.

Om Cassie Sullivan bliver en lige så populær heltinde som Katniss Everdeen, får vi at se næste år.

Smid en kommentar