Suits på den røde løber

Det er ikke mange dage siden, at The Oscars 2015 fandt sted. Den røde løber blev rullet ud. Tusindevis af fans og modeinteresserede sad klar til at se de mange flotte kjoler og adskillige modeeksperter kommenterede hver en detalje. Dagene efter fyldte Oscar-kjolerne i medierne. Og ingen tvivl, de var virkelig flotte! Men hvad med herrerne?

Når de mandlige skuespillere,  producerer, instruktører osv. møder op på den røde løber i Hollywood, er deres påklædning ligeledes velovervejet. Derfor har de også deres berettigelse til at blive fremhævet.

Vi har set nærmere på 5 flotte og anderledes jakkesæt fra dette års Oscarfest.

http://oscar.go.com/red-carpet/photos/2015-oscars-red-carpet-part-2/media/bradley-cooper-red-carpet-2015_x

Først ser vi her Oscar-nominerede Bradley Cooper iført den sikre vinder – et klassisk sort, tre-delt jakkesæt. Designet af Salvatore Ferragamo er gennemført med både jakke, bukser, vest og butterfly i sort, en klassisk hvid skjorte med sorte knapper og nypudsede sko. Den smoking-inspirerede detalje med den shiny revers sætter prikken over i’et på dette outfit. En tidsløs fuldtræffer, hvis man vil gå den klassiske sikre gang på den røde løber.

http://oscar.go.com/red-carpet/photos/mens-fashion-2015-oscars/media/hannah-bagshawe-eddie-redmayne-red-carpet-2015_x

Oscarvinderen Eddie Redmayne (bedste mandlige hovedrolle) ses her sammen med Hannah Bagshawe. Eddie Redmayne er iklædt et utrolig flot og stildesignet mørkeblåt jakkesæt fra Alexander McQueen. Med det klassiske snit er det en sikker vinder, men sættet gøres unik og anderledes med stoffets shine og ikke mindst den tofarvede revers. Han holder stilen med en hvid skjorte og sort butterfly. Den mørkeblå ses også i forårets kollektioner til både herrer og damer.

http://oscar.go.com/red-carpet/photos/2015-oscars-red-carpet-part-1/media/david-oyelowo-red-carpet-2015_x

David Oyelowo er lidt mere modig. Han er trukket i et kastanjefarvet suit fra Dolce & Gabbana, som gør sig bemærket blandt de andre sorte og blålige outfits. Det ellers klassiske snit skiller sig ud, ikke mindst med den rødbrune farve, men også med de mere klare røde detaljer som gør sættet tofarvet – knappen, lommen, vesten og foret. Yderligere pepper han looket op med et par shiny laksko. Meningerne om outfittet er delte, men det er et modigt og anderledes valg af David Oyelowo. Kort og godt, et klassisk snit med varme modige farver.

http://oscar.go.com/red-carpet/photos/mens-fashion-2015-oscars/media/common-red-carpet-2015_x

Common (Lonnie Rashid Lynn Jr.) viser os, at det klassiske sæt sagtens kan peppes op. Selvom han ikke er modig nok til at hoppe i et farvet suit, er hans look stadig unikt. Common bærer et umiddelbart meget klassisk jakkesæt fra Prada, men den detalje, at jakken er i velour giver et twist og et lækkert soft look. Lakskoene giver outfittet yderligere en berettigelse til at indtage den røde løber.

http://oscar.go.com/red-carpet/photos/mens-fashion-2015-oscars/media/jared_leto_carpet-2015_xjpg

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi Jared Leto i sin lyse lavendelfarvede smoking fra Givenchy. Under det bærer han en hvid skjorte og butterfly. Hans hvide sko giver en fin sammenhæng til resten af sættet. Jared Leto har ofte skilt sig ud i mængden af klassiske sorte suits, hvilket han uden tvivl også gjorde til det seneste Oscarshow.

Den meget lyse lavendelfarve er det første, man bemærker. Derudover en gennemført smoking med silkekrave og silkebånd.

Han tør udfordre herremoden og den røde løber – han er en modig kunstner!

Her har vi været omkring fem interessante stile. Alt fra det klassiske sorte til det lyse lavendelfarvede suit. Hvis du er på jagt efter flotte stilfulde jakkesæt, som (næsten) kan bæres på den røde løber, så tag et kig hos Katoni.dk eller Suitsyou.dk. Er du derimod ude efter de anderledes og sjovere jakkesæt, kan du sætte kulør på tilværelsen hos festogfarver.dk

Smid en kommentar