Suicide Squad instruktør kommenterer på reshoot-rygter

Under MTV Movie Awards 2016, som blev afholdt denne weekend, præsenterede filmens skuespillere; Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto og Cara Delevingne en ny trailer for den længeventede DC Comics anti-heltefilm, Suicide Squad.

I Suicide Squad teamer en håndfuld DC Comics skurke sig sammen for at bekæmpe en større ondskab i en vanvittig mission.

Traileren (som kan ses nederst på siden) er den hidtil fyldigste som er udkommet for filmen og der lægges op til en god portion action, humor og farver i gaden når de umage “helte” skal redde dagen. Filmens solide casting og festlige udtryk har sat høje forventninger til fans verden over, men det lader til at den lunkne modtagelse af Batman v Superman kommer til at sætte stort præg på udviklingen af Suicide Squad. Det rygtes nemlig at flere skuespillere og crew er blevet indkaldt til en hastig omgang reshoots af en række scener som skal trække filmen ud af den mørke og dystre stemning som Zack Snyders film var indhyllet i. Warner Bros. vil i stedet satse på en mere Deadpool-lignende stemning ved at tilføje comic relief scener til filmen.

Ifølge instruktør, David Ayer, er der dog blot tale om rygter. Ayer gjorde det i går klart på Twitter at han mener at tanken om at genindspille scener for at tilføje komisk er en “silly” (fjollet) ide:

 

 

Ayers tweet lukker ikke rygtet om reshoots, men forklarer dem derimod med at de genindspillede scener har fokus på at tilføje mere action til filmen, og dermed ikke mere komik. Instruktøren indikerer også at Warner Bros. har været godt tilfredse med resultatet af Suicide Squad og at det er efter instruktørens eget ønske at der indspilles yderligere materiale inden filmens premiere i august.

Hvad end der viser sig at være sandt, kan vi kun håbe på at filmen vil levere lige så meget fest og farver som den nyeste trailer viser.

 

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar