Streaming af film i udlandet

Streaming af film i udlandet

Artikler på film-nyt.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da streamingtjenesterne for første gang slog igennem i Danmark, var der ikke mange af dem, der gav dig mulighed for at anvende tjenesterne uden for landets grænser. Men det er der heldigvis lavet en del om på nu, så nu er det rent faktisk muligt at bruge langt de fleste tjenester, selvom du ikke befinder dig derhjemme.

Så hvis du på et tidspunkt skal på ferie, skal du ikke være bange for, at du ikke kan nyde en god film eller serie, når du lægger dig på sofaen om aftenen. Nu skal du ikke nøjes med at se de tysk-sprogede tv-serier, der kører på det fjernsyn, der er i lejligheden. Nu kan du bare åbne for din streamingtjeneste og sætte det på, du gerne vil se.

Vil du have film til flyveturen?

Hvis du gerne vil have film med på flyveturen, hvor det ikke er muligt at have adgang til internettet og dermed streame direkte, har du i mange tjenester mulighed for på forhånd at hente film og serier ned på din enhed, så du kan se dem offline.

Det er en utrolig smart måde at sikre dig, at du har underholdning nok til flyveturen. Du har mulighed for at hente så meget indhold ned på din enhed, som der overhovedet er plads til. Har du masser af ledige GB på din telefon eller tablet, kan du bare hente alle de film ned, du overhovedet orker at se.

Husk at hoppe på WiFi

Streaming af film kræver en del data, så derfor er det vigtigt, at du hopper på det gratis WiFi på hotellet eller i lejligheden, hvis du gerne vil streame film på eksempelvis Netflix eller Viaplay. Alt afhængig af hvor meget data du kan bruge i dit abonnement.

Har du et mobilabonnement med fri data, skal du ikke bekymre dig om dette punkt. Men har du eksempelvis kun 5 eller 10 GB data i dit abonnement, bruger du hurtigt en stor del af det ved at streame en film. Så er det langt bedre at tilkoble dig det gratis WiFi, så du ikke skal bruge din egen data på at se film.

Masser af tjenester at vælge imellem

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne streame film på din computer, mobil eller tablet, er der heldigvis masser af muligheder for dette, da der er en lang række streamingtjenester på markedet, som du frit kan gå ind og tilmelde dig.

Prisen for langt de fleste streamingtjenester ligger som regel på omkring de 99 kroner om måneden, nogen lavere og enkelte højere. Men det er rundt regnet den pris, du kan regne med hos langt de fleste tjenester.

Det er nemt og enkelt at blive medlem af de mange streamingtjenester, og du bestemmer selv, om du bare vil nøjes med en enkelt, eller om du vil have et så stort udvalg som overhovedet muligt og dermed tilmelde dig alle de tjenester, du overhovedet kan komme i nærheden af.

Hvis du gerne vil have adgang til en lang række film, kan du eventuelt overveje at tilmelde dig en af de nedestående streamingtjenester.

  • Netflix
  • Viaplay
  • HBO Nordic
  • TV2 Play
  • C More

Smid en kommentar