Straight Outta Compton kommer alligevel til Danmark

Lige fra traileren til Straight Outta Compton ramte internettet, var vi mange der fik julelys i øjnene og var klar til at sætte kryds i kalenderen og se filmen i biografen.

Sådan skulle det dog ikke være. Der var nemlig ingen planer om at sætte filmen op i de danske biograferne, da distributørerne åbenbart mente, at det nok ikke var noget for danskerne. Det har så vist sig, ikke at være tilfældet.

Planerne om en dansk premiere har dermed heldigvis ændret sig. Tusindvis af fans har skrevet under, og givet deres mening til kende rundt omkring, og det er altså ikke gået ubemærket hen. Michael Berg, der er administrerende direktør i United International Pictures, som har Universal film, har nemlig bekræftet, at filmen rammer de danske biografer omkring den 17-18. september.

Filmen er allerede en stor succes i USA, hvor den i den første weekend indspillede mere end 300 millioner kroner.  Straight Outta Compton ser ud til at blive den største biopic nogensinde i landet. Helt den samme succes bliver den næppe herhjemme, men mon ikke filmen om verdens farligste gruppe, bestående af blandt andre Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E nok skal sælge billetter alligevel.

Smid en kommentar