Star Wars 7-8-9 bliver originale

Rygterne om hvad episode 7,8 og 9 kommer til at handle om (og om Jar Jar Binks er med) flyver højt. Der er er mange der har nævnt mulighederne for at basere den nye trilogi på Thrawn Trilogy, tegneserien der er skrevet af Timothy Zahn og som foregår i det samme univers.

Det kommer dog ikke til at ske. LucasFilm har nemlig overfor E! Online afsløret, at de kommende film ikke kommer til at være baseret på disse, men kommer til at være originale. Dave Pollock der har skrevet biografen Skywalking: The Life and Films of George Lucas, har interviewet Lucas mere end 80 gange, og hvis man skal tro ham, så kommer de kommende film til at handle om Luke Skywalker mens han er i 30’erne og 40’erne. Men med en masse nye karakterer og planeter, dette er dog på ingen måde bekræftet.

Samtidig er det også kommet frem, at det rent faktisk er 20th Century Fox der ejer rettighederne til de første seks Star Wars film. Og angiveligt har disse rettigheder helt frem til 2020. Med det in mente virker prisen på 4 milliarder dollars ekstra højt.

kilde: eonline.com

{linkr:related;keywords:star wars;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar