Splinter Cell the movie: Hvor er den?

 

Peter Berg var meget begejstret omkring projektet, og udtalte ved flere lejligheder at det var Paramounts planer at lave historien om Sam Fisher om til et hæsblæsende action franchise “Jeg elsker hemmelige agent bøger, jeg elsker Bourne, med mission, kidnapninger, henrettelser og snigmord, jeg kan bare godt li den slags” udtalte Berg, hvilket ikke gjorde det svært at vide hvad man kunne forvente af filmen.

I starten af 2005 sagde Berg at de endnu ikke vidste hvem der skulle spille rollen som agenten med at blandt andre Mark Wahlberg, Thomas Jane og Eric Bana bestemt var inde i tankerne.

På et tidspunkt blev Bergs manuskript overtaget af Stuart Beattie (Pirates of the Caribbean filmene). Og han var fuld af rosende ord omkring historien “Det er en cool historie om en verdensomspændende usynlig spion, der tager på missioner i hele verden fra Monte Carlo, Monaco til San Paolo Brasilien og til Kina” udtalte Beattie omkring historien. Uden at afsløre for meget udtalte Beattie at historien ville tage omdrejningspunkt omkring Sam Fisher og hans datter der var kommet i alvorlig fare. Han lovede desuden at fans af spillene på ingen måde ville blive skuffet.

I november 2005 skete der så en ny udvikling i sagen om Splinter Cell. Nu købte Dreamworks nemlig rettighederne til filmen. Og pludselig var Peter Berg ikke længere en del af planerne. Ligeledes blev Stuart Beatties manuskript blev også skrottet, og i stedet fik Dreamworks Daniel Pyne til at skrive et udkast. Pyne har skrevet film som Any Given Sunday og også stiftet bekendtskab med agenter i The Sum of All Fears der handler om en anden Tom Clancy person nemlig Jack Ryan.

Producerne på filmen var stadig de samme, Tom Clancy og hans manager gennem mange år Michael Ovitz. Selvom historien ændrede sig ligesom instruktøren var det stadig de samme skuespillerne der blev nævnt som kandidater til den krævende rolle.

I forbindelse med Splinter Cell: Chaos Theory fulgte denne teaser til filmen med spillet

De sidste mange år har der dog været fuldstændig stille omkring filmatiseringer der ellers have chancerne for at blive en af de bedste film baseret på et spil. Flere sider har nu David Berón som hovedrolleindehaver, hvilket må siges at være langt fra de ellers højtprofilerede stjerner der tidligere har været nævnt. Berón er dog på ingen måde bekræftet som Sam Fisher, generelt er der intet der er bekræftet omkring filmen. Hvis man ser på imdb.com står filmen til at komme i 2010, et årstal der dog gang på gang er blevet rykket.
Det sidste spil i serien Double Agent kom i oktober 2006, men til efteråret gør Sam Fisher comeback når Splinter Cell: Conviction udkommer til alle platforme.
Og det er med til at sætte skub i planerne om filmen vil vise sig, men indtil videre må vi vente i uvished. En ting er dog sikker, sjældent har der været SÅ stille omkring i film som det er tilfældet med Splinter Cell The Movie
kilde: ign.com/ubisoft.com/imdb.com

Smid en kommentar