Spielberg afviser Star Wars 7

Manden bag film som Kick-Ass og X-Men: First Class Matthew Vaughn har eksempelvis takket nej, og nu har Steven Spielberg gjort det samme. Angiveligt var Spielberg på Disney’s liste sammen med blandt andre JJ Abrams og Brad Bird.

Der er nok mange, der vil mene at Spielberg ikke er det oplagte valg, og han har da også været hurtig til at skyde rygterne ned. I et interview med Variety udtaler han således: Nej, nej, det er ikke min genre. Det er min ven George’s genre. Blandt andre a-liste instruktører der har afvist at ville have noget med filmen at gøre, finder man eksempelvis Zack Snyder (der er i gang med Man of Steel) og Quentin Tarantino. Ikke overraskende har sidstnævnte ikke ønsket at lave en Star Wars og slet ikke efter Disney har overtaget.

På listen af kandidater finder man altså eksempelvis stadig JJ Abrams, det ville dog være mildets talt kontroversielt, hvis manden der stod bag rebootet af Star Trek og også står bag efterfølgeren også skulle instruere en Star Wars Episode 7. Dermed er der Brad Bird tilbage, men der er uden tvivl masser af navne der står klar i kulissen, og Disney har uden tvivl også en lang liste af instruktører, de har i kikkerten.

Forfatteren til filmen er dog på plads, og det er som vi skrev for et par dage siden blevet Michael Arndt, der blandt andet har skrevet Little Miss Sunshine og den seneste Toy Story film. Og filmen skal “først” have premiere i 2015, så der er stadig tid til at finde den helt rigtige.

kilde: worstpreviews.com

{linkr:related;keywords:spielberg;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar