Space Jam 2 med LeBron James

 

Som bekendt har Michael Jordan naturligvis for længst indstillet NBA karrieren, men det har LeBron James ikke. Miami Heat er tidens absoluts største basket stjerne og da han sidste år på Twitter skrev af han gerne ville lave en Space Jam 2 var der mange der trak på smilebåndet.

Nu lader det dog til, at det ikke længere bare er brede smil og løse rygter. I følge Warner bros har nemlig hyret Dick Ebersol til at skrive et manuskript til en efterfølger, der har har LeBron James som omdrejningspunkt.

Hvad filmen kommer til at handle om vides endnu ikke, men mon ikke det endnu en gang involverer Snurre Snup, en masse af hans venner og et væld af NBA stjerner i større og mindre cameo roller.

Der er endnu ikke sat en dato på filmen, men det er nok meget tænkeligt at de går efter en premiere i 2016. Der vil det nemlig være 20 år siden, at originalen havde premiere.

Update: LeBron James har efterfølgende afvist, at han har sagt ja til en film. Så det kan meget vel stadig være løse rygter, medmindre LeBron James prøver at presse prisen på hans medvirken. Med den løn på den gode side af 100 millioner kroner om året, er det dog nok ikke sandsynligt, at det er der skoen trykker.

[youtube id=”wYbXWzef1RM” width=”600″ height=”350″]

Smid en kommentar