Source Code får efterfølger

Filmen der handler om en soldat, der gennemlever den samme dag igen og igen får at stoppe bombningen af et tog. Han lever dog kun i 8 minutter ad gangen, og har derfor meget begrænset tid til at opklare sagen.

Filmen kostede blot omkring 30 millioner dollars at producere og endte med at indspille omkring 140 millioner dollars i biograferne verden over. Dertil kommer dvd, blu-ray sal, VOD og tv rettigheder. Med andre ord blev filmen en ganske fornuftig forretning for Summit (der nu er ejet af Lionsgate).

Filmen er egentlig afsluttet, men så ikke alligevel. I hvert er det nu kommet frem, at der er en efterfølger til filmen på vej. Det er endnu en gang Ben Ripley, der skal skrive manuskriptet til filmen.

Det bliver ikke Duncan Jones, der skal instruere, da han er travlt optaget af Warcraft. Valget er derimod faldet på Anna Foerster, derikke har nogen spillefilm på sit CV. Hun har dog instrueret flere afsnit af Outlander, og været medinstruktør på flere af Roland Emmerichs store produktioner – eksempelvis The Day After Tomorrow og 2012.

Der er nok ikke de store chancer for at Jake Gyllenhall vender tilbage til rollen.

Smid en kommentar