Sherlock Holmes 2 topper men skuffer

Der var derfor nok mange der havde ventet, at efterfølgeren der endnu en gang har Robert Downey Jr og Jude Law i hovedrollerne ville klare sig mindst lige så godt. Det er dog indtil videre bestemt ikke blevet tilfældet.

For to år siden indspillede Sherlock Holmes 24,6 millioner dollars på premieredagen, og i går indspillede efterfølgeren blot lidt over 14 millioner dollars, hvilket ikke tyder på en lignende succes. For selvom filmen er gået ind på en klar førsteplads, så er det med noget skuffende tal, at det er sket.

Normalt tyder en premieredag i den størrelsesorden på at weekenden kommer til at indbringe et sted mellem 40 og 45 millioner, hvilket sandsynligvis bliver omkring 20 millioner mindre end den første film. Og eftersom den nye film har kostet omkring 35 millioner dollars mere at producere, er det ikke voldsomt gode nyheder for Warner Bros.

Ligesom den første film, har efterfølgeren også fået ganske fornuftige anmeldelser uden for alvor at imponere. Her i landet har filmen premiere om en lille uges tid.

Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows trailer


kilde: hitfix.com

{linkr:related;keywords:sherlock;limit:5;title:Relaterede artikler}

{loadposition nyhedbrev}

Smid en kommentar