Se Michael Fassbenders parkour skills i første trailer til ‘Assasin’s Creed’

“Welcome to the Spanish inquisition” er nok ikke en sætning som har vakt synderlig stor glæde hos folk før nu. Der er nemlig endelig kommet en trailer til den længeventede filmatisering af Ubisofts populære computerspil, Assasin’s Creed.

Action-adventurefilmen omhandler Callum Lynch (Michael Fassbender) som nedstammer fra en mystisk række lejemordere. Lynch sidder på dødsgangen for mord, men efter sin (iscenesatte) henrettelse vækkes han til live af Sofia Rikken (Marion Cotillard), en fængselsleder som vil undersøge hvor vold stammer fra. Lynch sendes ind i en maskine kaldet Animus, hvor minderne fra Lynchs forfædre genskabes. Lynch skal bruge disse minder til at finde farlige genstande i det 15. århundredes Spanien.

ASSASSIN'S CREED ASSASSIN'S CREED

Filmens første trailer blev offentliggjort i går og lover masser af parkour, samt kendte kostumer og miljøer fra spillet.

Fassbender spiller overfor Marion Cotillard, Jeremy Irons og Brendan Gleeson.

Den australske instruktør, Justin Kurzel, har tidligere arbejdet med Cotillard og Fassbender i forbindelse med filmen Macbeth (2015). Kurzel er også kendt for at havde instrueret thrilleren Snowtown (2011).

Assasin’s Creed har dansk premiere d. 5. januar 2017.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar