Se komisk grøntsagstortur i traileren til Sausage Party

Fra folkene bag This Is The End og Neighbors kommer nu en komisk madmassakre som nok skal spolere enhver grillglæde denne sommer.

I animationskomedien Sausage Party følger vi pølsen Frank (Seth Rogen) der sammen med de øvrige madvarer i supermarkedet tror på at man bliver frigjort af at vi blive købt. Ligesom de andre varer i markedet, drømmer Frank om den dag han vil blive samlet op fra hylden og puttet i indkøbskurven. Desværre går virkelighedens grumme sandhed op for Frank og en række andre madvarer da de en dag ender på køkkenbordet. Nu må Frank begive sig ud på en farefuld rejse for at advare de andre pølser.

Filmen er instrueret af Greg Tiernan og Conrad Vernon (Monsters vs. Aliens) og på rollelisten ses et hav af store navne som James Franco, Paul Rudd, Kristen Wiig, Salma Hayek, Edward Norton, Jonah Hill, Michael Cera, Danny McBride og Bill Hader.

Selvom filmen er animeret er den bestemt ikke for børn, hvilket vidst også tydeligt fremgår af traileren.

I filmens trailer bliver vi præsenteret for Frank, en pølse som er fanget i en indpakning med en række andre pølser. Frank har en romance med et kvindeligt pølsebrød (de seksuelle undertoner er aldrig subtile i en Seth Rogen film) og sammen drømmer de om et liv udenfor supermarkedet, hvor de er blevet lovet “the eternity” (evigheden). Frank og en række andre madvarer bliver i stedet vidne til en sand madmassakre da de endelig bliver købt og ender hjemme på køkkenbordet.

Forbered dig på at se et hav af nuttede grøntsager og madvarer blive voldeligt tortureret (tilberedt) i en række komiske klip som (nok ikke) vil give dig dårlig samvittighed næste gang du skræller en kartoffel.

Sausage Party har premiere d. 11. august 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar