Se John Cusack og Samuel L. Jackson slagte zombier i Cell trailer

Samuel L. Jackson vs zombier? Det lyder umiddelbart som et præmis der burde være blevet ført ud i livet for længe siden, og nu sker det med Stephen King filmatiseringen, Cell.

Cell er en sci-fi horrorfilm instrueret af Tod Williams (Paranormal Activity 2, 2007). Manuskriptet er skrevet af King i samarbejde med Adam Alleca (The Last House on the Left, 2009).

“Jeg tror at I vil kunne lide den” skrev King da han delte filmens plakat på Twitter i går.

Forfatteren tweetede også filmens trailer, som kan ses nedenfor.

I filmen følger vi kunstneren Clay Riddell (John Cusack) som bliver vidne til effekten af et mystisk telefonsignal som forvandler folk til blodtørstige, aggressive mordere. Sammen med en mindre gruppe overlevende må Riddell forsøge at stoppe signalet og blive genforenet med sin søn.

Historien kunne godt minde om en horrorfilm fra 2007 ved navn The Signal, som også omhandler et mystisk signal der forvandler folk til voldelige zombier. En mere ironisk forbindelse mellem Cell og tidligere film, kan desuden findes i Edgar Wrights Kingsman: The Secret Service (2014) hvori Samuel L. Jackson spiller en rigmands skurk som transmitterer et signal til folks smartphones, hvilket forvandler store dele af verden til morderiske galninge.

Cell er anden gang at Cusack og Jackson spiller overfor hinanden i en King filmatisering. De to medvirkede også begge i horrorfilmen 1408 fra 2007.

Cell har endnu ikke fået dansk premieredato.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar