Se din yndlingsfilm eller serie mens du ligger i tandlægestolen

Døjer du med tandlægeskræk? Så er du i hvert fald ikke alene. En hel del af danskerne, oplever at have tandlægeskræk, når de skal besøge tandlægen. Faktisk siger man af hele 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk.

Når man døjer med tandlægeskræk er det vigtigt at man som patient føler, at der bliver taget hensyn til lige netop det, som skræmmer en aller mest ved et tandlægebesøg. Af denne grund er det vigtigt at finde frem til, hvad der afholder hver enkelt patient fra tandlægebesøget.

Næsten alle mennesker kommer på et tidspunkt til at opleve pludselig opstået tandproblemer, hvor årsagen tit kan være uklar og man derfor har brug for en tandlæge til at tilse problemet. Både i aftentimerne og weekenderne kan man opleve at ens egen tandlægeklinik oftest holder lukket og derfor er man nødsaget til at opsøge en akuttandlæge.
Det kan måske virke endnu mere grænseoverskridende at skulle opsøge en tandlæge, som ikke er ens egen, men akut tandlæge kan faktisk tage ligeså godt hånd om dig som din egen tandlæge, hvis ikke endnu bedre.

Akut tandlægen afleder din opmærksomhed med tv

Bor du i København eller omegn og har brug for en akut tandlæge, så kan du være heldig at få en tid hos en akuttandlæge, hvor du kan ligge helt koncentreret og underholdt med din yndlingsfilm eller serie i loftet, mens tandlægen behandler dine tandskader. Dette kan være med til at berolige dig som patient, som måske i forvejen er lidt nervøs op til et tandlægebesøg. På samme måde fjernes fokus også fra det, som kan føles utrygt og i stedet forsøges der at skabe en tryg oplevelse ved at se eller blot høre noget, som man kender og kan lide. Desuden bliver de ukendte tandlægelyde minimeret og dit ubehag afledt med et tv i loftet, som kan afspille det bedste fra diverse streamingtjenester.

Ved at du som patient er rolig i tandlægestolen gives den bedste forudsætning for både patient og tandlæge. Kontakt din akut tandlæge i dag og få tid enten samme dag eller blot dagen efter.

 

 

 

 

Smid en kommentar