Saw instruktør på tale til MacGyver film

Siden har der dog været meget stille omkring filmen. Men nu er der sket lidt nyt i sagen. I hvert fald forlyder det, at New Line Cinema er i forhandlinger med instruktøren James Wan, som de vil have til at instruere filmen.

Med film som Saw og Insidious er Wan ellers ikke ligefrem det oplagte valg, men han har dog flere ganeg vist, at han formår at lave uhyre populære film på beskedne budgetter. I produktionsbudget vs. indtjening blev Insidious rent faktisk den bedste forretning i hele 2010. Filmen havde et budget på omkring 1.5 millioner dollars og endte med at indspille omkring 100 af slagsen.

Det er dog nok meget tvivlsom, at James Wan skulle kunne lave en MacGyver film på samme budget, men det er nok ikke helt utænkeligt, at New Line Cinema overvejer filmen som en produktion i den billigere ende af skalaen.

Serien om den amerikanske hemmelige agent MacGyver kørte over skærmene fra 1985 til 1992, og har siden været legendarisk i visse kredse. New Line sikrede sig rettighederne til at lave en film udgave for et håndfuld år siden, men det er altså først nu projektet for alvor tager fat. I serien spillede Richard Dean Anderson agenten der kunne lave alt ud af ingenting, hvem der får æren i den nye udgave er endnu uvist.

For et par år siden udsendte SNL spoof filmen MacGruber, men der er altså ikke noget spoof over den film, som New Line Cinema er i gang med at forberede.

MacGruber trailer

kilde: thr.com

{linkr:related;keywords:macgyv;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar