Ritchie dropper film til fordel for Sherlock 2

Oprindelig ville Warner Bros have Guy Ritchie til at lave en filmatisering af tegneserien Lobo, som det næste projekt, men dette er nu angiveligt droppet.

Superproduceren Joel Silver udtaler til Los Angeles Times at Warner Bros har fjernet opmærksomheden og i stedet har valgt at koncentrere sig fuldstændig om Sherlock Holmes 2.

Silver udtaler samtidig at han ikke ved hvad der skal ske med Lobo, om der skal findes en ny instruktør eller filmen blot kommer til at vente.

Han bekræfter i samme ombæring hvad der hele tiden har været en offentlig hemmelighed, nemlig at Robert Downey Jr. og Jude Law naturligvis vender tilbage til deres roller. Hvad angår rygtet om at Brad Pitt skulle medvirke om Professor Moriaty, så er Joel Silver mere tilbageholdende.

Vi har snakket om det på et tidspunkt, men lige nu ved vi ikke hvad vi skal gøre, vi må se hvad der sker” udtaler Silver til Los Angeles Times.

Tidligere har der ellers gået rygter om at en efterfølger kunne være i fare da Andrea Plunkett der ejer rettighederne var bange for den drejning filmen var ved at tage, hvad angår Sherlock Holmes’ seksuelle overbevisning.

kilde: latimes.com

{linkr:related;keywords:sherlock h;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar